Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Husmodellen Frøvik - innflytningsklar enebolig

Andersstubben 2, 2090 Hurdal
Pris fra4 890 000 kr

Prisantydning

4 890 000 kr

Totalpris

4 911 250 kr

Bruksareal

102 m²

Soverom

3

Boligtype

Enebolig

Eieform

Selveier
Kristoffer Grønvold
Prosjektet bygges av

Grønvold Bygg AS

I 2012 ble Grønvold Bygg AS etablert som et aksjeselskap. Grønvold Bygg AS opererer hovedsakelig i områdene Hurdal, Jessheim, Eidsvoll, Gran, Jaren og Nannestad. Med en variert portefølje som omfatter alt fra små renoveringsprosjekter til større byggeprosjekter, tilbyr Grønvold Bygg AS fleksibilitet til sine kunder når det gjelder prosjektskala.

Gå til forhandlersiden

Velkommen til innflytningsklar moderne, flott og praktisk enebolig med alt på et plan i Hurdal sentrum.

Boligen

Er du på utkikk etter en praktisk og moderne enebolig med kort vei til det meste? Ta en titt på denne nye boligen i Andersstubben i Hurdal sentrum!

Frøvik er en flott enebolig på ett plan. Boligen har mange gode kvaliteter som gjør at den passer for mange typer familier og behov.
Ved det overbygde inngangspartiet finner man en praktisk utebod for lagring av for eksempel sykkel, fritidsutstyr og hageredskaper.


Ved inngangspartiet finner du et eget vaskerom, noe mange huseiere setter stor pris på. Det er også et eget toalett praktisk plassert ved ytterdøren, og lett tilgjengelig både for gjester, eller om du er ute i hagen.
Stuen og kjøkkenet har store vinduene gir masse lys inn i boligen, og du føler at det er lite skille mellom ute og inne.


Fra kjøkkenet kan du gå rett ut på en overbygd terrasse og videre ut i hagen. Her ligger alt til rette for trivelige stunder utendørs på både dag og kveldstid. Nærheten til kjøkkenet gjør at det er veldig praktisk å arrangere et måltid utendørs. Kjøkken har god plass til både lagring, matlaging, samt plass til et stort spisebord der familien kan tilbringe mange hyggelige stunder sammen.
Stues er romslig og lys med god plass til møblering.
To av tre soverom har plass til skyvedørsgarderober.


Det finnes flere fordeler med hus på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus på ett plan hvor man slipper trapper og viktige funksjonaliteter i ulike etasjer. For en familie med små barn kan det være praktisk å ha alle rom for praktiske gjøremål i den umiddelbare nærhet og i nærheten til soverommene, og ha en god oversikt til uteområdet når barna er ute og leker.

Beliggenhet

Det er 2 minutts gange til bussholdeplass og 2 min med bil til Hurdal sentrum. I sentrum finner du nye Hurdal skole og kultursenter med elever fra 1-10 klasse og SFO. I tillegg til skolen huser bygget kino, folkebibliotek, lydstudio, allrom og flerbrukshall. Ellers er det barnehager i nærområdet, og sentrum har flere dagligvarebutikker, helsetilbud og rådhus
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar og Coop. Det er 700m til Hurdal Torg med forretninger og diverse servicefunksjoner.