Hopp til hovedinnhold

Grønvold Bygg AS

I 2012 ble Grønvold Bygg AS etablert som et aksjeselskap. Grønvold Bygg AS opererer hovedsakelig i områdene Hurdal, Jessheim, Eidsvoll, Gran, Jaren og Nannestad. Med en variert portefølje som omfatter alt fra små renoveringsprosjekter til større byggeprosjekter, tilbyr Grønvold Bygg AS fleksibilitet til sine kunder når det gjelder prosjektskala.

Om oss

Grønvold Bygg AS har etablert seg som en erfaren aktør innen byggebransjen. Selskapets vekst, fra oppstarten som et enkeltpersonforetak til dagens status som aksjeselskap med seks dedikerte ansatte (5 tømrere og 1 maskinfører), vitner om en solid og pålitelig virksomhet.

Gründeren bak selskapet, Tømrer Kristoffer Grønvold, startet opp som et enkeltpersonforetak i 2009. Etter hvert som oppdragsmengden økte, ble det nødvendig med en omstrukturering, og i 2012 ble Grønvold Bygg AS etablert som et aksjeselskap. Denne transformasjonen har bidratt til selskapets vekst og evne til å håndtere varierte og komplekse byggeprosjekter.

Grønvold Bygg AS opererer hovedsakelig i områdene Hurdal, Jessheim, Eidsvoll, Gran, Jaren og Nannestad, som alle er lokalisert i Øvre Romerike og Hadeland. Selskapets spesialisering i bygging av Systemhus understreker deres fokus på kvalitet og standardiserte byggeløsninger. Denne spesialiseringen gjør dem til et attraktivt valg for kunder som søker pålitelige og erfarne entreprenører innenfor denne sektoren.

Med en variert portefølje som omfatter alt fra små renoveringsprosjekter til større byggeprosjekter, tilbyr Grønvold Bygg AS fleksibilitet til sine kunder når det gjelder prosjektskala. Dette gjør selskapet i stand til å imøtekomme ulike behov og budsjett, og det underbygger deres engasjement for å levere skreddersydde løsninger som oppfyller kundenes forventninger.

Grønvold Bygg AS sin primære markedsarena er Øvre Romerike og Hadeland, og deres tilstedeværelse i dette geografiske området bidrar til å styrke forholdet til lokalsamfunnet samtidig som det gir dem muligheten til å utvikle seg som en ledende aktør innenfor sitt nedslagsfelt.

 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?