Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Doktorgården - 8 moderne leiligheter til salgs

Hageveien 3A, 3170 Sem
Pris fra3 980 000 kr
Jeanette Sørvik
Prosjektet bygges av

Eldevik Bygg AS

Eldevik Bygg AS er blant de ledende boligleverandørene i Tønsberg-regionen og har etablert seg som en pålitelig aktør innen boligbygging.

Gå til forhandlersiden

Doktorgården - 8 moderne leiligheter til salgs

Sentrumsnært - Carport - Heis

ARKITEKTENS ORD:

Prosjektet Doktorgården i Hageveien ligger på en hjørnetomt i overgangen mellom Sem sentrum og småhusbebyggelsen. Dette betyr at boligene får en svært sentral beliggenhet, samtidig som de liggerskjermet og vekk fra hovedgata. Kvartalet er i utgangspunktet preget av eneboligbebyggelse og trebygg. Nabobebyggelsen mot nord er relativt gammel trehusbebyggelse, i form av bygårder. Dette er kvaliteter som vi har tatt opp i prosjektet. Samtidig som bygget er en liten bygård, er det delt opp i mindre bygningsvolum som tilpasser seg eneboligbebyggelsen og som gir en fin identitet. Dette gjør at prosjektet fremstår i småskala og ikke en typisk boligblokk.

Bebyggelsen vil få trekledning med fine variasjoner, som vil gi det særpreg og gode varme materialer.

Det blir legekontor i første etasje, og boliger i de to etasjene over. Dette gjør at uteareal og terrasser er løftet en etasje opp fra gata og får en skjermet og fredelig beliggenhet. Alle leilighetene har relativt romslige terrasser og i tillegg er det en felles takterrasse på hvert av de to bygningsvolumene. Takterrassene vil ha svært gode solforhold.

Parkering og boder er plassert på bakkeplanet. Dette gjør det enkelt å parkere bilen, og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller. Fra parkeringen og bakkenivået er det heis opp til leilighetene. Det er i tillegg to trapper opp. Dette gir enkel og god tilgang til alle leilighetene.

Det er lagt stor vekt på at leilighetene skal bli lyse og trivelige. Det er derfor gjennomlys i alle leilighetene, og i de fleste leilighetene er det vinduer i tre fasader. Alle leilighetene har to soverom, hvor det ene eventuelt kan benyttes som kontor/arbeidsrom/ gjesterom.

Prosjektet skiller seg fra mange andre leilighetsprosjektet fordi det ikke er en typisk boligblokk, men kanskje mer som en bygård, bygget er av tre, samt at det er relativt få leiligheter, noe som vil være et godt grunnlag for et godt og oversiktlig bomiljø.

INNHOLD:

  1. etg: Næringseiendom med legesenter, og carporter til leilighetene
  2. etg: Leilighet 1-4 fordelt på 2 bygningskropper og felles terrasse
  3. etg: Leilighet 5-8 fordelt på 2 bygningskropper
  4. etg: Felles takterrasse

BELIGENHET:

Prosjektet ligger sentralt til på Sem med umiddelbar nærhet til et bredt utvalg av butikker, spisesteder, legekontor med mer. Kort vei til barnehage, skoler, flotte turområder, skiløyper og badevann. Ca. fem minutter kjøretid til Tønsberg med alle tilgjengelige sentrumsfasiliteter. Få minutter til E-18 med rask adkomst til øvrige Vestfoldbyer og flyplass på Torp.

FELLESUTGIFTER:

Fellesutgifter er estimert til kr. 2.500,- pr mnd og inkluderer tv/internett, bygningsforsikring, forretningsførsel, strøm i fellesareal og service på heis.

BRA:

Fra 61-80 kvm

Kjøkken

Kjøkken leveres av Sigdal. Det leveres avtrekk over komfyr, kjøleskap,
oppvaskmaskin og integrert komfyr m/platetopp. Blandebatteri av type ettgreps med stengekran for oppvaskmaskin. Lysarmatur under overskap på kjøkken leveres med stikkontakt.

Garderobeskap

Det leveres standard garderobeskap i hvit glatt utførelse fra Sigdal iht. tegning.

Bad

Det leveres 1 stk. vegg montert hvitt porselenstoalett. Servant
leveres i hvit utførelse med blandebatteri. Dusj leveres med herdede glassdører og blandebatteri. Dusjdører er ikke tette mot gulv og er å regne som et ”forheng i glass”. Vannsøl utenfor glassdøren vil kunne forekomme. Gulvsluk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Innredning i glatt hvit utførelse iht. tegning.

Tilvalg

Selger/entreprenør innkaller til møte for gjennomgang av tilvalgs rutiner. Frister for når tilvalgavtaler må foreligge i undertegnet stand bestemmes av selger av hensyn til rasjonell fremdrift. Etter tilvalgs møte får kjøper normalt ca 2-4 uker til å bestemme seg for hvilke tilvalg som ønskes. Særskilt tilvalgsavtale må undertegnes og vil være bindene for begge parter. Det vil ikke bli gitt muligheter for å gjennomføre tilvalg til de oppgitte priser etter at tilvalgsfristen er utløpt. Det vil heller ikke være mulighet for å gjennomføre tilvalg på bad eller kjøkken som medfører endring av oppstikk for vann og avløp, plassering av komfyr eller endringer av fasade. Videre vil det heller ikke være mulig å flytting vegger. Tilvalg tilbys normalt innenfor en fastsatt tilvalgsliste som utarbeides av selger / entreprenør, men det kan gis mulighet for spesielle ønsker så fremt disse ikke er til hinder for felles ferdigstilling av prosjektet.

Det gis ikke tilgang til å bruke andre leverandører.

Andre prosjekter fra Eldevik Bygg AS