Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Skadberg Allé Bolig B

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Etasjer

2

Bruksareal (BRA)

140

Primærrom (P-rom)

136

Boligen ligger sørvendt og solrikt rundt et hyggelig tun, i tilknytning til boligområdet Skadberg Sør. Det er fredelig og barnevennlig med lite trafikk.

Effektiv planløsning

Boligene har svært gode løsninger, med blant annet to innganger. I det daglige er det naturlig for familiemedlemmene å bruke bi-inngangen via vaskerom / teknisk rom. Her finner hverdagens garderobe sin naturlige plass. Våte klær og sko kan tørke her. Sølete klær vaskes og gjøres klar for ny bruk.
Og hovedinngangen – den er ryddig og klar til å ta mot gjester.


Fra vaskerommet kommer man direkte inn i et lyst og trivelig allrom. Her er en romslig og praktisk løst kjøkkendel. Det er god spiseplass og rom for en liten sittegruppe. Stuen kan lukkes fra kjøkkenet med skyvedør.


I 2. etasje er det tre soverom med mulighet for et fjerde om ønskelig. I vår løsning har vi vist TV-stue/ kontor her. Forledresoverommet har walk-in garderobe med egen inngang til badet.

Standard

Boligene har en gjennomgående god standard. Veggene leveres som malt gips. På gulvene er det 3-stavs eikeparkett, matt hvitlakkert. De to baderommene leveres med fliser på gulv og vegger. Vaskerom/sportsbod og entré leveres med flislagt gulv. Tak leveres listfritt, ellers er det hvitmalte lister rundt gulv, dører og vinduer.


Trappen leveres fra Hagen Trappestudio, type Fauna, og er hvitmalt med trinn i hvitoljet eik. Når det gjelder kjøkken, har vi leverandøravtaler med de fleste kjente kjøkkenprodusentene. Dere velger kjøkken og utstyr innenfor en avtalt prisramme. Det leveres også vedovn og pipe.


Ellers er det balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I alle rom der det er beskrevet fliser på gulv leveres varmekabler.


Utvendig blir husene kledd med kjerneved av malmfuru. Dette er utvalgt norsk furu som har hatt sein og tett vekst. Dermed har den stor andel malm. Som ubehandlet får den raskt vakker, grå patina. Kledningen krever lite vedlikehold og har lang levetid.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?