Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Åsane
Moderne hus med garasje

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

3

Grunnflate (BYA)

116

Bruksareal (BRA)

208,3

Primærrom (P-rom)

180,7

Største lengde

13,2 m

Største bredde

9,5 m

Åsane er en enebolig med garasje som egner seg for smale tomter og skrått terreng. Huset har et moderne uttrykk med store homogene treflater, knappe tydelige detaljer og store vinduer i front.

Uteplasser på alle plan

Boligen går over tre etasjer og det er uteplasser på alle plan! Utenfor kjellerstuen er det også mulig å etablere en oppholdssone under tak i le for vær og vind.

Soverom i sokkeletasje og andre etasje

I øverste etasje er det utgang til en romslig balkong med utsyn i tre himmelretninger. I andre etasje finner du tre soverom og et bad med en praktisk dusjnisje. Det største soverommet inneholder en romslig walk-in garderobe. I sokkeletasjen er det også et stort og flott soverom, samt et ekstra baderom. I sokkelen er det også en TV-stue.

Praktisk inngangsparti

Hovedplanet har et stort hjørnevindu som gir godt innslipp av det viktige dagslyset. Boligen har et kompakt og funksjonelt kjøkken med god plass til lagring og matlaging. Det er en garasje i direkte tilknytning til inngangspartiet. Her kan man gå tørrskodd fra bilen og inn. Inngangspartiet er overbygd slik at besøkende er skjermet for vær og vind.

Med små tilpassinger kan det tilrettelegges for utleiedel i underetasjen. Utleie kan gi ekstra inntekt og være et fint bidrag til finansieringen.

Les også: Bygge hus med utleiedel

Åsane er et hus hvor man kan leve i nær kontakt med uterommet, og husmodellen har mange flotte soner for å dele de gode stundene med venner og familie.

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?