Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bolig 2

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Bad

2

Etasjer

2

Grunnflate (BYA)

152,4

Bruksareal (BRA)

190

Primærrom (P-rom)

166

Moderne og funksjonell enebolig med stort bruksareal. Boligen går over to etasjer med totalt fire soverom, to bad, to stuer og egen utleiedel. Med andre ord; god plass til hele storfamilien.

Boligen kommer med hele tre tilgjengelige parkeringsplasser, én utendørs og to i carport. I første etasje finner du en praktisk innvendig bod ved inngangen hvor du kan plassere vekk ytterklær, leker og annet utstyr til barna etter en aktiv dag ute med lek og moro.

I stue, - og kjøkkenområdet har store vindusflater som gjør rommene lyse og trivelige. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir ekstra romfølelse, og gjør dette området til et naturlig samlingspunkt i huset. Det er også i første etasje av huset du finner hovedsoverommet, praktisk plassert rett ovenfor husets ene bad.

Opp trappen til andre etasje ligger boligens andre stue. Her kan man enkelt trekke seg tilbake for en hyggelig filmkveld, og barna kan ha venner på besøk uten å føle at de voksne går «i veien». Her ligger også de resterende tre soverommene og husets andre bad, også det med god størrelse. En innvendig bod i 2. etasje for praktisk lagring av for eksempel julepynt, sengetøy eller sesongklær kommer alltid godt med.

Eneboligen har også flotte uteområder med terrasse både i første, - og andre etasje. Her kan du nyte sola hele døgnet på sommertid med nydelig midnattssol og flott utsikt over fjorden. Balkongen i andre etasje er delvis overbygd for å gi ekstra le, og gir mulighet til å sitte utendørs året rundt for den som ønsker det.

Det at eneboligen har en egen utleiedel gir en økonomisk trygghet til kjøperen. Se under for mer informasjon om selve leiligheten.

Utleiedel

Utleiedelen er på drøye 40 kvadratmeter og er perfekt for nyetablerte, single eller besteforeldre man ønsker å bo i nærheten av. Romslig éntre med garderobemuligheter og bad/vaskerom er et absolutt pluss. Åpen stue/kjøkkenløsning med sovealkove gir en effektiv utnyttelse av arealet og den store vindusflaten gir leiligheten en enda bedre romfølelse. I forlengelse av stuen er det en romslig terrasse på over 20 kvadratmeter. Denne ligger skjermet til og gir leietaker mulighet for litt privatliv, hvis det er ønskelig.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?