Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Bolig 15-46

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Etasjer

1

Grunnflate (BYA)

124,5

Bruksareal (BRA)

81,6

Primærrom (P-rom)

74,4

Romslig, moderne leiligheter med god planløsning, stor terrasse, carport og god lagringsplass.

Vi har hatt fokus på en gjennomgående god standard, men ønsker du å justere på tilvalgene er dette fortsatt mulig, ta kontakt for mer informasjon om nettopp dette.

Hovedsoverommet er på 11,9 kvm og har god plass til dobbeltseng, nattbord og klesskap. Leilighetens andre soverommet er på 9,4 kvm. Her får man enkelt plass til en seng og kontorpult/skap. Hvis du ikke har behov for begge soverommene kan en av de enkelt brukes som hobbyrom, kontor, walk-in-closet eller lignende. Form boligen etter det som passer deg og dine preferanser.

En åpen løsning mellom stuen og kjøkkenet gir en fin og ekstra god romfølelse til oppholdsrommet. Fokuset på store vindusflater bringer naturen og omgivelsene inn i boligen. I forlengelse av stuen kommer du ut til en flott terrasse på nesten 16 kvm. Har kan du sitte og nyte utsikten mens midnattssola hviler på himmelen eller du kan invitere familie og venner til et sosialt lag.

Leilighetene har også smarte løsninger når det kommer til oppbevaring. Gode garderobeløsninger, innendørs bod og en sportsbod på til sammen nesten 9 kvm kommer godt med, da vi vet av erfaring at god lagringsplass alltid er ett pluss.

Generelt

For en beskrivelse av valgte interiørkvaliteter, se leveransebeskrivelsen.

Det tas forbehold om avvik i plassering av bolig i terreng, fasade/utforming og beplantning som vist på illustrasjoner. Illustrasjonene er ment som retningsgivende og vil ikke alltid stemme med virkeligheten.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?