Hopp til hovedinnhold

Vigor Bygg AS

Vigor Bygg AS er stolt av å være en sentral aktør i byggebransjen på Haugalandet, Etne og Vindafjord. Siden vår etablering i 2016 har vi bygget systemhus med dedikasjon og ekspertise, og vår erfarne stab har en bred portefølje som inkluderer alt fra hytter og hus til totalentrepriser for næringsbygg, enten det dreier seg om nybygg eller ombygging og rehabilitering.

Om oss

Vårt firma er grunnlagt og drives av fagfolk med lang erfaring og solid kompetanse innen bygg og anlegg. Denne ekspertisen kommer til uttrykk i hvert prosjekt vi håndterer. Hos Vigor Bygg AS er vi opptatt av å tilby våre kunder en positiv opplevelse gjennom hele byggeprosessen. Vårt motto, 'Saman Skapar me store ting,' gjenspeiler vår overbevisning om at samarbeid og engasjement skaper vellykkede resultater.

Vi er dedikert til å levere ikke bare byggverk, men også gode opplevelser og skreddersydde løsninger som imøtekommer kundenes unike behov. Enten du ser etter et hjem på Haugalandet, Etne eller Vindafjord, er Vigor Bygg AS din pålitelige partner for å realisere dine byggedrømmer. Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat, og la oss sammen skape store ting for deg.

Vigor Bygg AS er ikke bare et byggefirma; vi er en pålitelig samarbeidspartner som setter kundetilfredshet i fokus. Gjennom grundig planlegging, solid håndverk og tett samarbeid med våre kunder, streber vi etter å skape boliger og byggverk som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Vår dedikasjon til kvalitet og innovasjon gjenspeiles i hvert prosjekt, og vi er stolte av å bidra til å forme lokalsamfunnene vi betjener. Med vår erfarne og dedikerte stab tar vi på oss oppdrag av forskjellige størrelser og kompleksitetsgrader. Enten det er et bolighus, en hytte eller et næringsbygg, er vi klare til å ta fatt på utfordringen og levere resultater som varer.

Vi bygger

  • Hytte
  • Enebolig
  • Næringsbygg
  • Rehabilitering

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?