Hopp til hovedinnhold

Vest Byggteknikk AS

Vi er din pålitelige partner uansett hvilke håndverktjenester du ønsker utført. Trenger du en tømrer i Øygarden og områdene rundt? Vi står klare for deg!

Om Vest Byggteknikk AS

Vest Byggteknikk består av byggmestre, tømrersvenner og lærlinger innen tømrerfaget. Vi har også samarbeidspartnere innen alle håndverksfag, som har samme lidenskap for faget som oss.

Skal du renovere, bygge på, bygge nytt, tegne og søke eller gjøre andre endringer på eiendommen eller i huset, så er det bare å ta kontakt. Kundene våre er alt fra næring til det private.

Vi koordinerer hele jobben og du trenger kun å forholde deg til én kontaktperson.

Har du problemer med asbest?

Hos oss er alle som jobber med asbest-utdannet og sertifisert i henhold til regelverket. Bedriften er også godkjent av arbeidstilsynet.

Vi håndterer alle typer oppdrag for å fjerne asbest på en sikker og effektiv måte. Har du en bygning med asbest eller spørsmål om asbest, ta kontakt med oss.

Siden alle som som utfører asbestsanering også er faglærte tømrere, har de god kjennskap til bygningers oppbygging / konstruksjon. Noe du som kunde drar god nytte av.

Våre tømrer- og snekkertjenester

Vest Byggteknikk er hovedsakelig en byggmesterbedrift, som utfører alt innen tømrerfaget.

Vi utfører en rekke tjenester innen tømrerfaget, og hjelper deg med ditt prosjekt fra start til slutt. Med vår lange og brede erfaring innen tømrerfaget, kan vi trygt garantere deg kvalitet og holdbarhet.

Bærekraft

Vest Byggteknikk har blitt stolt sertifisert som Miljøfyrtårn, og har stort engasjement for miljøvennlig drift og bærekraftige løsninger. Vi har krav om høy sorteringsgrad for avfall på byggeplassene våre og investerer i tiltak for å dempe arbeidsbelastningen på våre ansatte.

Vår visjon

Vår visjon er å være oppdatert på det siste innen tekniske forskrifter, levere gode løsninger til kundene våre og å være en miljøbevisst og bærekraftig bedrift.

Sertifiseringer

Mesterbrev
Sentral godkjenning
Godkjent lærebedrift
Miljøfyrtårn
Vest Byggteknikk AS logo

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?