Hopp til hovedinnhold

Valldal Høvleri AS

Valldal Høvleri AS har bygd Systemhus i Fjord kommune i over 40 år, og vår dedikasjon til håndverk og kvalitet har gjort oss til en anerkjent aktør innenfor byggebransjen. Som spesialister på bygging av hus og hytter i Valldal og omegn, tilbyr vi skreddersydde løsninger som imøtekommer individuelle behov og høye standarder for kvalitet.

Om oss

Med et erfaringsgrunnlag som strekker seg flere tiår tilbake, kan Valldal Høvleri tilpasse seg ulike byggeprosjekter og levere resultater som oppfyller og overgår forventningene. Kundene våre kan derfor være trygge på at de velger en pålitelig partner når de samarbeider med oss.

I tillegg til vår ekspertise som entreprenør tilbyr Valldal Høvleri også en praktisk butikkopplevelse gjennom vårt medlemskap i Byggtorget-kjeden. Dette gir kundene tilgang til et bredt spekter av materialer og utstyr som er essensielle for byggeprosjekter, alt på ett sted. Den integrerte tilgangen til Byggtorgets produktsortiment gjør det enda enklere for kundene våre å realisere sine byggedrømmer.

For alle som vurderer å starte et byggeprosjekt i Valldal eller nærliggende områder, representerer Valldal Høvleri AS et pålitelig og erfarent valg. Vår forpliktelse til kvalitet og profesjonalitet gjør oss til en ideell samarbeidspartner for å gjøre byggeprosessen til en positiv og vellykket opplevelse. Velg Valldal Høvleri AS for å sette dine byggeprosjekter i trygge hender og se dine visjoner bli realitet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?