Hopp til hovedinnhold

TVS Bygg AS

TVS Bygg AS ble etablert sommeren 2016. Bedriften har mange erfarne ansatte med til sammen over 40 års erfaring fra boligbygging i Norge. TVS Bygg AS bygger hus og hytter i Trondheim, Malvik, Klæbu, Skaun og Orkdal. De kan levere boliger i alle stilarter; funkishus, andre moderne hus, herskaplige og klassiske hus.

Om oss

Huskatalogen er et sted å starte. Finner man ikke sitt drømmehus her, har vi arkitekter og ingeniører til å hjelpe deg på veien med dine behov og ønsker for en bolig.

De utfører de fleste typer byggeoppdrag og er behjelpelig med hele eller deler av byggeprosessen. Gjennom systematisk arbeid med effektive prosesser og nøktern drift, har de utviklet seg til å være en solid aktør i bransjen.

Med kontinuerlig fokus på kvalitet, utvikling og formell kompetanse tilbyr vi varige løsninger som sikrer deg en trygg og god kvalitetsleveranse.

De viktigste begrepene i TVS er Trygghet - Valgfrihet - Stolthet.

TVS Bygg AS har siden 2016 ferdigstilt til sammen over 15 boliger og utallige små og mellomstore rehabiliteringsprosjekter. Vi er stolte av vår dedikasjon til å skape boliger som samsvarer med kundenes visjoner og behov. Gjennom årene har vi opparbeidet et sterkt rykte basert på vårt engasjement for håndverk av høy kvalitet og fornøyde kunder.

Vi bygger

  • Hytte
  • Enebolig
  • Rehabilitering

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?