Hopp til hovedinnhold

Tromøy Bygg AS

Tromøy Bygg AS, en veletablert byggmesterbedrift med over 40 års erfaring, står som en markedsledende aktør i Tromsøs byggebransje. Med et sterkt engasjement for lokale prosjekter og et dyktig team på 23 dedikerte ansatte, har vi formet vårt rykte basert på teknisk kompetanse, energieffektive løsninger og estetisk tiltalende design.

Om oss

Tromøy Bygg AS har et solid fotavtrykk i Arendal, Froland, Lillesand og Grimstad, der de dedikerer seg til byggingen av hus og hytter siden 2010.

Siden etableringen har Tromøy Bygg AS vært sentral i oppføringen av nye hus, leiligheter, hytter og garasjer i regionen. Med et dedikert team på 17 personer, inkludert to lærlinger, har selskapet et sterkt engasjement for å levere høykvalitetsbygg og samtidig investere i fremtidens arbeidskraft.

Tromøy Bygg AS har vært en godkjent lærlingbedrift siden 2013, og de har vært en viktig bidragsyter til opplæring og utvikling av unge fagfolk. Flere talenter har fullført læretiden sin hos Tromøy Bygg AS og har fortsatt sin karriere ved selskapet etter å ha oppnådd fagbrev. Denne strategien har ikke bare bidratt til selskapets suksess, men har også skapt en solid plattform for rekruttering av ny arbeidskraft.

Tromøy Bygg AS ser frem til å høre fra kunder og potensielle samarbeidspartnere. Vi er klare til å støtte og veilede gjennom hele byggeprosessen. Vårt engasjement for å hjelpe kunder med å realisere planene og drømmene sine gir oss en spesiell posisjon i byggebransjen. Kundene kan forvente en dedikert partner i Tromøy Bygg AS, som ikke bare bygger hus og hytter, men også bygger solide forhold basert på tillit og kvalitet.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?