Hopp til hovedinnhold

Tømrer Kristiansen AS

Tømrer Kristiansen bygger i Fredrikstad kommune og områdene rundt. Tømrer Kristiansen AS er et byggefirma som holder til på Nyborgveien 6 i Kråkerøy. Firmaet spesialiserer seg på tømrerarbeid og tilbyr tjenester innenfor alt fra små reparasjoner til større byggeprosjekter.

Om oss

Tømrer Kristiansen AS har lang erfaring i bransjen og er kjent for å levere kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. De har et team av dyktige tømrere som er dedikerte til å levere arbeid av høyeste standard og som alltid sørger for å holde seg oppdatert på de nyeste teknikkene og metodene innen tømrerfaget.

Vi tilbyr tjenester innenfor byggfaget for private og bedrifter

Firmaet tar på seg alle typer oppdrag, både for privatpersoner og bedrifter. De kan hjelpe med alt fra oppføring av nye bygninger til ombygging og renovering av eksisterende bygninger. De tilbyr også tjenester som gulvlegging, montering av dører og vinduer, og generell vedlikehold av bygninger.

Tømrer Kristiansen AS har et godt omdømme i lokalsamfunnet og er stolte av å ha mange fornøyde kunder. De setter alltid kundetilfredshet først og er opptatt av å levere arbeid som både oppfyller kundens behov og forventninger.

Hvis du trenger hjelp fra en pålitelig og erfaren tømrer, kan du kontakte Tømrer Kristiansen AS på deres kontor på Nyborgveien 6 i Kråkerøy eller besøke deres nettside for mer informasjon.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?