Hopp til hovedinnhold

Sørlandsbygg AS

Sørlandsbygg AS er din lokale og allsidige byggmesterbedrift, dedikert til å levere førsteklasses tømrerarbeid. Vår historie i Arendal/Grimstad begynte i 2014, og siden den gang har vi gjennomført en rekke varierte prosjekter for et bredt spekter av kunder. Vi tar på oss oppdrag som spenner fra små til store, og skreddersyr boliger etter kundens individuelle behov, med mål om å overgå forventningene.

Om oss

Frank Ronny Salvesen og John Andersen, begge utdannede byggmestere, står bak Sørlandsbygg AS og har vært med fra starten. Vår dedikerte stab består nå av 7 ansatte, og vi jobber stadig med å vokse og forbedre oss.

Vi er stolte av å ha lokale tømrere, byggmestere og lærlinger i vårt team. Dette gir oss ikke bare kontinuitet, men også en verdifull erfaringsbase som vi bruker til å forbedre tjenestene våre kontinuerlig. Rekruttering er viktig for oss, og vi deltar aktivt i lærlingordningen for å sikre at vi fortsetter å bygge et sterkt team med fokus på kvalitet og kompetanse.

Enten du planlegger et nytt boligprosjekt, trenger oppussing eller har andre tømrerbehov, er Sørlandsbygg AS klar til å ta på seg utfordringen. Kontakt oss for å diskutere dine ideer og behov – vi ser frem til å være din pålitelige samarbeidspartner.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?