Hopp til hovedinnhold

Solstrand Boliger AS

Solstrand Boliger AS, med en solid tilstedeværelse i Møre og Romsdal, er stolte av å levere kvalitetsboliger i flere kommuner, inkludert Molde, Hustadvika, Aukra, Sunndal, Vestnes, Gjemnes og Rauma. Vårt dedikerte team, bestående av erfarne byggmestere, dyktige tømrersvenner og lærlinger, arbeider sammen med pålitelige samarbeidspartnere i Team Solstrand for å skape eneboliger, flermannsboliger og hytter som kombinerer høy kvalitet med unikt særpreg.

Om oss

Siden etableringen i 1994 har Solstrand Boliger stolt levert rundt 800 hus i Romsdal. Den omfattende erfaringen gjør oss til en pålitelig og erfaren partner for de som ønsker å realisere sin drømmebolig eller -hytte. Solstrand Boliger er forhandlere av hus og hytter fra anerkjente Systemhus, og vår lokasjon i Molde, med kontorer på Årømyran 31 i Årølia, gir oss en solid forankring i lokalsamfunnet.

Solstrand Boliger ønsker å være tilgjengelige for alle som drømmer om å skape sitt eget hjem. Vårt tilbud inkluderer ikke bare levering av boliger i nevnte kommuner, men vi er også åpne for å diskutere prosjekter andre steder i Møre og Romsdal. Teamet inviterer potensielle kunder til en uforpliktende og hyggelig husprat, hvor vi kan dele vår ekspertise og veilede deg gjennom prosessen med å skape din ideelle bolig. Ta kontakt med Solstrand Boliger og start reisen mot å realisere drømmeboligen din.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?