Hopp til hovedinnhold

Smølabygg AS

Velkommen til Smølabygg AS, din pålitelige byggepartner som har vært med på å forme Smøla siden 1995. Vi er stolte av å være en del av Byggtorget og spesialiserer oss på å bygge Systemhus på Smøla og i områdene rundt.

Om oss

Allsidig kompetanse og engasjert team

Våre 16 ansatte, inkludert seks faglærte tømrere, to faglærte rørleggere og én lærling, utgjør et erfarent og dedikert team. Med hovedfokus på Smøla kommune har vi også utvidet horisonten til å inkludere andre områder. Vi spesialiserer oss i nybygg, rehabilitering, ombygging og tilbygg, og står klare til å realisere dine boligdrømmer.

Hyttebygging og eget hyttefelt

Smølabygg har en spesiell lidenskap for hyttebygging, og vi har et eget hyttefelt på Edøya i Smøla. Enten du drømmer om en moderne hytte eller en tradisjonell oase, er vi klare til å gjøre din hyttedrøm til virkelighet.

Service, Effektivitet og Kundetilfredshet

Vi setter kundeservice i fokus og gir rask tilbakemelding på tilbudsforespørsler. Gjennom hele byggeprosessen gir vi deg tett oppfølging, slik at du føler deg trygg og informert. Smølabygg er her for å skape ikke bare boliger, men også gode opplevelser for våre kunder.

Utforsk mulighetene med Smølabygg - din lokale byggepartner på Smøla. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, og la oss sammen skape din drøm.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?