Hopp til hovedinnhold

Skeie Bygg AS

Skeie Bygg AS, med 47 års erfaring, er en anerkjent familiebedrift som har markert seg som en pålitelig aktør innen produksjon og oppføring av småhus i Namdal. Vår ekspertise strekker seg fra boliger og hytter til garasjer, og vi har også satt opp flere vellykkede næringsbygg. Som en dedikert aktør i Namdal-regionen, har Skeie Bygg AS bygget et solid rykte for å levere moderne kvalitetshus i forskjellige stilarter.

Om oss

Vi er stolte av vårt medlemskap i byggevarekjeden Byggtorget, noe som gir oss tilgang til et bredt spekter av materialer og ressurser. Dette gjør at vi ikke bare kan tilby skreddersydde boliger av høy kvalitet, men også sikre at vi kan møte alle kundens behov fra start til slutt. Fra materialinnkjøp til nøkkelferdig bolig, streber Skeie Bygg AS etter å gi våre kunder en sømløs og tilfredsstillende opplevelse gjennom hele byggeprosessen.

Vi setter kundetilfredshet i høysetet, og vårt erfarne team jobber tett med hver kunde for å forstå deres unike behov og ønsker. Enten det er en moderne bolig, en sjarmerende hytte eller et funksjonelt næringsbygg, er Skeie Bygg AS klare til å levere kvalitetsbygg som ikke bare møter, men overgår forventningene. Vi er stolte av å være en del av Namdal-samfunnet og ser frem til å fortsette å bygge varige og inspirerende hjem for våre kunder i mange år fremover. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om ditt neste byggeprosjekt, og la Skeie Bygg AS være din pålitelige partner gjennom hele reisen.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?