Hopp til hovedinnhold

Reknes Byggjevarer LL

Reknes Byggjevarer L.L har etablert seg som en pålitelig aktør innen byggebransjen og spesialiserer seg på å bygge Systemhus i Nordhordaland, Gulen og Åsane. Vi tar hånd om en bred variasjon av prosjekter, fra industribygg til eneboliger, hytter og rehabiliteringer, og vi er stolte av å være en viktig bidragsyter til utviklingen av disse vakre områdene i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Om oss

Vårt hovedkontor i Knarvik, samt avdelingskontorer, utgjør vårt kompetansesenter, der vi har dedikerte ansatte med lang erfaring innenfor bransjen. En av våre styrker er vår egen arkitekt, som arbeider tett med kundene for å utforme prosjekter som er skreddersydd deres behov og harmoniserer med de omkringliggende omgivelsene.

Som en totalentreprenør tar vi ansvar for hele byggeprosessen, fra grunnmur til ferdig bygg. Dette inkluderer også håndtering av søknader og kontroll for å sikre at alle aspekter av byggeprosessen oppfyller høye standarder for kvalitet og sikkerhet.

Vår dedikasjon til håndverk, tilpasning og samarbeid gjør at vi kan levere bygg som ikke bare oppfyller, men overstiger kundens forventninger. Vi ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner i utviklingen av Nordhordaland, Gulen og Åsane, og bidra til å skape boliger og byggverk som beriker lokalsamfunnene vi er en del av.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?