Hopp til hovedinnhold

Østenfjeldske Bygg & Entreprenør AS

Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS, med over 30 års erfaring innen byggebransjen, står som en fremtredende aktør kjent for kvalitet og faglig kompetanse.

Bredt nedslagsfelt

Vi har et bredt nedslagsfelt som dekker områder som Oslo, Lørenskog, Skedsmo, Rælingen, Follo, Enebakk, Spydeberg, Hobøl, Askim, Eidsberg, Rakkestad og Våler. Dette gjør Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS til et pålitelig valg for en rekke varierte prosjekter.

Fokus på kvalitet og bærekraft

Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS har en unik tilnærming ved å verdsette gamle håndverkstradisjoner samtidig som vi omfavner moderne teknikker, krav og forskrifter. Denne balansen reflekteres i vår evne til å levere prosjekter som ikke bare møter, men ofte overstiger dagens standarder for kvalitet og bærekraft.

Alt fra nybygg til renoveringer og tilbygg

Som spesialister på Systemhus-prosjekter, håndterer Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS alt fra nybygg til renoveringer og tilbygg. Vårt erfarne team av fagfolk veileder kundene gjennom hvert trinn av prosessen, fra de tidlige planleggingsstadiene til den endelige ferdigstillelsen av prosjektet.

Fokus på kvalitet og kundetilfredshet

Hvert byggeprosjekt betraktes som en investering, og vi i Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS forplikter oss til å levere resultater som ikke bare oppfyller, men overgår kundens forventninger. Med en dyp forståelse for bransjens dynamikk og et forpliktet fokus på kvalitet og kundetilfredshet, står Østenfjeldske Bygg og Entreprenør AS klare til å være din pålitelige partner for å realisere dine byggeambisjoner. Ta kontakt med oss for en grundig boligprat og begynn reisen mot din drømmebolig.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?