Hopp til hovedinnhold

Oslo Entreprenørbedrift AS

Oslo Entreprenørbedrift AS (OSEB) er en totalentreprenør og mesterbedrift innen nybygg av bolig, rehabilitering av borrettslag/sameie og offentlig anskaffelse. Arbeidsområdet er primært i Oslo og omegn.

Om oss

Oslo Entreprenørbedrift ble etablert 2014. Firmaet har en sunn økonomi og solide eiere. Med lang erfaring i bransjen har vi en betydelig portefølje å vise til, og er en langsiktig totalentreprenør. OSEB har store vekstambisjon for årene som kommer.

Vår håndverkstyrke

Firmaet består av høyt kvalifiserte og dedikerte medarbeidere. Vi er over 50 ansatte i OSEB bestående av byggmestere, ingeniører, tømrer svenner og lærlinger. Alle med en unik kompetanse, erfaring, personlighet, ambisjon og pågangsmot som utgjør et sterkt og sunt arbeidsmiljø.

Alle våre prosjektledere har bred erfaring med totalentrepriser og prosjektstyring, fra store og små prosjekter.

Forventninger og kundetilfredshet

Kvalitet og leveransepresisjon er noe vi etterstreber i hvert prosjekt. Vårt mål er å levere i henhold til alle involvertes forventninger. For å oppnå dette har vi fokus på prosjektstyring, tett samarbeid med våre samarbeidspartnere og god dialog med alle involverte parter. Videre setter vi sammen et team med kompetente serviceinnstilte håndverkere med god byggeskikk.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en hyggelig opplevelse fra første henvendelse, til overtagelse av de ferdige byggearbeidene, til eventuelt nye bestillinger fra oss.

Bærekraft i Oslo Entreprenørbedrift

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall og ombruk, transport og innkjøp.

Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Våre resultater er offentlig tilgjengelig her.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere. Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?