Hopp til hovedinnhold

Øksnes Entreprenør AS

Øksnes Entreprenør AS er en videreføring av en lang tradisjon fra firmaet Byggmester Martin Olsen som ble etablert i 1954. Vi overtok og etablerte Øksnes Entreprenør i 1996. Vi er i dag 44 fast ansatte samt ekstra arbeidere i egen regi og fra samarbeidspartnere på ulike prosjekter.

Om oss

 
Vi tilbyr prosjektering og løsninger fra A til Å for både private og offentlige byggherrer. Vi har sentral godkjenning som ansvarlig søker. Sentral godkjenning er et kvalitets-stempel i byggebransjen. Øksnes Entreprenør har komplett sentral godkjenning som gjør at bedriften kan ta hele prosessen for byggherren fra start og frem til ferdigattest. Det vil si totalt ansvar for både søknadsprosess, prosjektering og utførelse.

Vi bygger en prestasjonskultur på våre verdier:

PÅLITELIGHET – vi skal alltid være åpne og ærlige og fokusere på tillit fra første stund. Vi skal gi våre kunder den beste oppfølgingen, være tydelige og medmenneskelige.

LIDENSKAP - vi håper du som leser dette opplever den lidenskapen vi i Øksnes Entreprenør har for vårt arbeid, det vi leverer for kundene og det vi daglig holder på med. De som jobber hos oss skal gis feedback og kontinuerlig utdanning for å videreutvikle kvalitet og verdiskapning for våre kunder.

ETT TEAM - vi skal jobbe sammen for å få det beste ut av hver enkelt og vår samlede arbeidsinnsats. Dette gjelder også for de partnerne vi har med oss.

ALLTID PÅ - vi skal hele tiden ønske å prestere best mulig og lære mest mulig. Vi skal ha et konstant fokus på å imøtekomme kundens forventninger. Det er krevende, men som alt annet du fokuserer på gir det resultater!

Du skal merke vår lidenskap for faget!

Du skal merke en forskjell når du velger Øksnes Entreprenør til dine oppdrag. Du skal møte dyktige folk. Hyggelige folk. Folk som har en ekstraordinær ”drive” for å utføre arbeidet skikkelig og til rett tid.
Vi tar oppdrag over hele landet. Alltid!

Vi er stolte over å være med på å bygge landet vårt!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?