Hopp til hovedinnhold

Klotind AS

Klotind AS har etablert sin virksomhet i det sjarmerende Myre, en del av det vakre Vesterålen-området i Nordland fylke, Nord-Norge. Denne regionen er kjent for sin storslåtte natur og unike kystmiljø, og det er her Klotind AS legger grunnlaget for kvalitetsboliger fra Systemhus.

Om oss

Vår satsing på Systemhus gir våre kunder muligheten til å velge blant et mangfold av hus- og hyttemodeller og tilpasse dem etter spesifikke behov og ønsker. Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsboliger med høy standard, som gjenspeiler både funksjonalitet og estetikk.

Ved å betjene Vesterålen-regionen tar Klotind AS del i utviklingen av boliger i dette vakre området. Vår dybdekunnskap om regionale byggeforhold og lokale byggforskrifter er en nøkkelkomponent for å levere boliger som ikke bare oppfyller, men overgår, områdets spesifikke behov. Dette sikrer at våre kunder får boliger som ikke bare er vakre, men også tilpasset de lokale forholdene og omgivelsene.

Vi er dedikert til å skape boliger som ikke bare er et sted å bo, men et hjem der kundene kan trives og skape livslange minner. Hos Klotind AS mener vi at kvalitet, tilpasning og forståelse for lokalsamfunnet er nøkkelen til vellykkede boligprosjekter, og vi ser frem til å være en positiv bidragsyter til den fortsatte utviklingen av Vesterålen.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?