Kanstad Trelast Avd Sortland

Kanstad Trelast Avd Sortland

Systemhus Kanstad Trelast er din Systemhusleverandør i Vesterålen.

Kanstad Trelast AS er en anerkjent leverandør av Systemhus i Vesterålen, og de har spesialisert seg på å bygge boliger og hytter i regionen. Med lang erfaring og høy kompetanse innen byggebransjen, har selskapet et godt rykte for kvalitet og skreddersydde løsninger.

Som forhandler av Systemhus gir Kanstad Trelast AS kundene tilgang til et bredt utvalg av hus og hytter fra kjeden. I tillegg til å representere Systemhus, tilbyr de også sitt eget hyttemerke, Kanstadhytta. Dette gir kundene et variert utvalg av valgmuligheter når det gjelder å velge sitt drømmehjem eller hytte.

En viktig styrke hos Kanstad Trelast AS er deres evne til å imøtekomme individuelle behov og ønsker. Enten kundene har egne ideer eller tegninger, lover selskapet å hjelpe dem gjennom hele prosessen. Med erfaringen de har opparbeidet seg, kan de skape skreddersydde boliger og hytter som passer perfekt til kundenes ønsker og behov.

Kanstad Trelast AS har et nettverk av salgskontorer for å betjene kunder i ulike områder. Hovedkontoret ligger i Lødingen, mens de også har salgskontorer i Sortland og Harstad. Dette distribusjonsnettverket gjør det enkelt for kunder i Vesterålen og Sør-Troms å få tilgang til tjenestene og produktene som tilbys av Kanstad Trelast AS.

Med sitt engasjement for kvalitet, skreddersydde løsninger og omfattende erfaring, fortsetter Kanstad Trelast AS å være en pålitelig aktør innen byggebransjen i Vesterålen og Sør-Troms.

 

 

Medlemsskap i Byggtorget sikrer deg gode tilbud. Vi er også Norema kjøkkenforhandler og har ekstra gode tilbud til våre huskunder.

 

Se våre nettsider www.kanstad-trelast.no for mer inspirasjon

 

Relaterte artikler

Husmodellen Hillevåg

Drømmehjemmet i trygge hender

For Hans William og Maria Kanebog var utsikten over tomten et viktig punkt for husvalget. Familien valgte husmodellen Hillevåg, et funkishus med tre etasjer.

Sigurd og Camilla valgte husmodellen Alsvåg

Når familien ble større og ungkarshuset for lite valgte paret husmodellen Alsvåg designet av Systemhus.

Boliger til salgs

Enebolig sentralt på Sortland - Flott utsikt, nærhet til nyetablert boligfelt og barnevennlig
Enebolig sentralt på Sortland - Flott utsikt, nærhet til nyetablert boligfelt og barnevennlig
Nordre Selnes vei 5, 8400 Sortland
fra 4 690 000,-
Eier (Selveier) P-rom 73 m²+
Leilighet 32A - Panorama havutsikt, ferdig plen og asfaltert oppkjørsel
Solgt: Leilighet med panorama havutsikt, Selnes boligfelt. Sortland
Sortland
fra 4 445 000,-
P-rom 105 m²+

Våre ansatte

Raymond Solheim

Raymond Solheim

Avdelingsleder Salg Vesterålen
Kanstad Trelast Avd Sortland

Kontakt oss

image placeholder