Kanstad Trelast, Harstad

Kanstad Trelast AS avd. Harstad

Kanstad Trelast AS avd. Harstad bygger Systemhus i Harstad og området rundt

Kanstad Trelast AS har lang erfaring og høy kompetanse innen byggebransjen og bygger boliger og hytter i hele Vesterålen og Sør-Troms. Kanstad Trelast AS har hovedkontor i Lødingen, og salgskontor i Sortland og Harstad.


Kanstad Trelast har vært medlem i Systemhus siden kjeden ble etablert i 1967 og har gjennom en årrekke bygget mange av boligkjedens modeller i alle stilarter. Bedriften har også bygd opp flere boligfelt i Sortland, Lødingen, Harstad og omeng, og har flere under oppføring. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om pågående og planlagte boligprosjekter nær deg.


Hvis du ikke finner akkurat den boligen du ser etter, så ta kontakt så hjelper vi deg med å tegne ditt drømmehus ved hjelp av våre arkitekter. Vi har også en interiøkonsulent som kan bistå med valg av  farger og materialer slik at boligen blir akkurat som du ønsker det, med ditt personlige og unike preg.


Medlemsskap i Byggtorget sikrer deg gode tilbud. Vi er også Norema kjøkkenforhandler og har ekstra gode tilbud til våre huskunder.


www.kanstad-trelast.no

Relaterte artikler

Husmodellen Hillevåg

Drømmehjemmet i trygge hender

For Hans William og Maria Kanebog var utsikten over tomten et viktig punkt for husvalget. Familien valgte husmodellen Hillevåg, et funkishus med tre etasjer.

Sigurd og Camilla valgte husmodellen Alsvåg

Når familien ble større og ungkarshuset for lite valgte paret husmodellen Alsvåg designet av Systemhus.

Boliger til salgs

Oversiktsbilde av boligfeltet Evenskjer Syd
Evenskjer Syd
Skånlandsveien, 9440 Evenskjer
fra 3 390 000,-
Selveier P-rom 115 m²+

Våre ansatte

Sven-Ove Johansen

Sven-Ove Johansen

Avd. leder Sør-Troms
Kanstad Trelast, Harstad

Kontakt oss

image placeholder