Hopp til hovedinnhold

Byggmester Valde AS

Om oss

Byggmester Valde i Bergen

Byggmester Valde AS har for lengst erkjent at det er den menneskelige ressursen som skaper de gode resultatene. Blant våre ansatte har vi i dag en byggingeniør, 2 byggmestere og 14 stk. med fagbrev. 

Vi jobber med varierte byggeoppdrag i Bergen og omegn

Vi påtar oss alle typer oppdrag, mot private, profesjonelle og det offentlige markedet. Mange av våre oppdrag kommer etter anbudsrunder, hvor både pris og tekniske helhetsløsninger er avgjørende. Men vi blir også foretrukket etter anbefalinger av fornøyde kunder. Det er et godt skussmål på at vi har lykkes i å skape stor tillit i markedet! Vi er medlem i Norges Byggmesterforbund og Bergen Byggmesterlaug. Som en av få bedrifter i bransjen er vi medlem i NHO og har fremforhandlet tariffavtale for våre ansatte.

 

Byggmester Valde prosjekt i Bergen

Ved å velge Byggmester Valde AS som din byggepartner, velger du ikke bare en erfaren entreprenør, men også et selskap som forstår viktigheten av å skape tillit og fornøyde kunder. Vårt engasjement for nøktern drift og høy kvalitet har gjort oss til et velkjent navn i Bergen og omegn, og våre ansatte, med sin varierte kompetanse, er klare til å håndtere ethvert byggeoppdrag.

Som medlemmer av Norges Byggmesterforbund, Bergen Byggmesterlaug og NHO, er vi forpliktet til å holde oss oppdatert med de nyeste bransjestandardene og sikre et rettferdig og bærekraftig arbeidsmiljø. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere ditt neste byggeprosjekt, og la oss sammen skape bærekraftige og kvalitetsrike løsninger for deg.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?