Hopp til hovedinnhold

I-Bolig AS

Om oss

Prosjektoversikt på www.i-bolig.no

Boligprosjektene våre finner du i sentrale områder på Romerike, blant annet på Råholt i Eidsvoll, Årnes i Nes og Kvernstua i Nittedal. Hos oss kan du finne eneboliger, rekkehus, tomannsbolig og leiligheter for salg, og kjøper du bolig av oss kan du være med å påvirke leveransen.

Nærheten til Oslo og hovedflyplassen på Gardermoen gjør vårt nedslagsfelt, til et av de mest attraktive områdene i landet. Etterspørselen vokser og det blir flere boliger for salg. Et boligkjøp her er en god investering. Her har vi i løpet av årene ferdigstilt mange boligprosjekter som har blitt til trivelige og robuste bomiljøer. Over 900 familier har funnet sitt hjem blant våre prosjekter. Totalt har i-Bolig bygget og levert over 1700 boliger i over 25 år. Slikt blir det mye kunnskap og erfaring av. Denne erfaringen tar våre kunder del i når de velger en bolig levert av i-Bolig. Les mer om våre 25 år som boligleverandør her.

Er du ute etter ny bolig? Du kan du være trygg på at vi leverer solide boliger med god standard. Du får også god veiledning og oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen. 

Ta en titt i vår prosjektoversikt på vår hjemmeside her. 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?