Hopp til hovedinnhold

XL-Bygg Myre AS

Om oss

Erfaring og lokal forankring

XL-BYGG Myre har vokst fra å være leverandør av materialer til en komplett byggepartner. Vi har erfarne fagfolk som kan håndtere alle aspekter av byggeprosessen. Vår historie er forankret i lokalsamfunnet, og vi forstår de spesifikke behovene og utfordringene som følger med å bygge i Øksnes og Bø.

Forhandler av Systemhus

Som stolte forhandlere av Systemhus, kan vi tilby et bredt spekter av hus- og hyttemodeller. Fra prosjektering og tegning til byggemelding og ferdigstillelse, er vi din pålitelige partner gjennom hele prosessen. Vi er dedikert til å gjøre din hus- eller hyttedrøm til virkelighet med vårt erfarne team. Systemhus har truffet markedet med sitt moderne design, gode og helhetlige løsninger og fokus på friske og bærekraftige hjem. I 2018 var Systemhus største huskjede med flest igangsatte og solgte boliger, og vi gleder oss over å tilby den gode Systemhus-kvaliteten til kundene våre i hele Vesterålen.

Vi er også en del av XL-BYGG-kjeden, som igjen eies av Mestergruppen. XL-BYGG sine kjerneverdier er å være Blid - Ekte - Proff. Vi jobber hver dag etter målet om å være Den Hyggelige Eksperten!

Pris og Leveransegaranti

XL-BYGG Myre er klar til å hjelpe deg med konkurransedyktige priser og pålitelige leveranser. Vi gir deg en uforpliktende boligprat, hvor vi går gjennom dine behov og ønsker. Vårt mål er å skape en skreddersydd løsning som passer perfekt for deg.

Besøk Vårt Nye Lokale Ta gjerne turen innom vårt nye lokale i Øksnes Handelspark for en uformell prat. Vår ekspertise strekker seg fra prosjektering og tegning til byggemelding og utførelse av prosjektet. XL-BYGG Myre er din pålitelige partner gjennom hele byggeprosessen, og vi ser frem til å være med på å realisere din byggevisjon.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?