Hopp til hovedinnhold

Mats Hus AS

Velkommen til Mats Hus, din lokale byggepartner i hjertet av Tana, helt nordøst i Finnmark. Vi er stolte av å bygge Systemhus i denne vakre delen av Norge og ser frem til å være med på å realisere ditt drømmehjem.

Om oss

Unik Beliggenhet i Tana

Tana kommune, ved utløpet av den majestetiske Tanaelva, er et fantastisk sted å kalle hjem. Vi er kjent for vår imponerende natur, med majestetiske fjell, klare innsjøer, frodige skoger og en lang kystlinje mot det mektige Barentshavet. Hos oss finner du et vakkert og unikt område, og vi er her for å hjelpe deg med å forankre din drømmebolig i denne naturskjønne kulissen.

Erfarne håndverkere i ditt nabolag

Mats Hus AS er stolt over å ha erfarne håndverkere lokalisert i Tana. Vi kjenner ikke bare byggebransjen, men også det lokale samfunnet og dets unike behov. Vi er klare til å tilpasse dine boligønsker til de spesifikke forholdene i Tana, og skape et hjem som reflekterer din stil og harmonerer med den vakre naturen rundt.

La oss skape ditt drømmehjem 

Enten du drømmer om en moderne bolig eller en tradisjonell hytte, er Mats Hus AS her for å gjøre drømmen din til virkelighet. Utforsk mulighetene med oss, og la Tana bli bakteppet for ditt nye hjem. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, og la oss sammen skape et boligprosjekt som blir en naturlig forlengelse av den vakre naturen rundt oss.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?