Hopp til hovedinnhold

Tømrermester Jo G Strand AS

Om oss

Jo Strand har 25 års erfaring i byggebransjen, og har i senere tid blitt forhandler av Systemhus Norge.

Tømrermester Jo G Strand AS står ikke bare som en pålitelig aktør innen byggebransjen, men fungerer også som en pådriver for eiendomsutvikling i regionen. Med Jo Strands ekspertise i regulering av områder for utbygging, har selskapet et bredt perspektiv på hvordan man kan optimalt utnytte potensialet i ethvert prosjekt.

Som forhandler av Systemhus, tilbyr Tømrermester Jo G Strand AS ikke bare nøkkelferdige løsninger, men også enestående design og kvalitet. Det strategiske samarbeidet gir oss tilgang til toppmoderne byggemetoder og innovative løsninger, som vi effektivt integrerer i prosjektene våre for å tilfredsstille kundenes behov og ønsker.

Selskapets arbeidsområde, primært i Finnmark og Nord-Troms, er ikke begrenset til bare å levere ferdige boliger. Med en omfattende serviceavdeling er vi også i stand til å håndtere mindre oppdrag på kort varsel.

Med stadig pågående prosjekter og et dedikert team som bringer med seg bred kompetanse, er Tømrermester Jo G Strand AS klar til å møte fremtidige utfordringer. Vi ønsker å være en ressurs for kundene, ikke bare som entreprenører, men som partnere som deler deres visjon og engasjement for å skape unike og funksjonelle byggverk. Ta kontakt med Jo Strand og teamet vårt for å utforske mulighetene for ditt neste byggeprosjekt.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?