GT-Bygg AS

GT-Bygg AS

GT-Bygg AS bygger i Notodden, Kongsberg og store deler av Midt-Telemark.

GT-Bygg AS ble etablert i 2010 og har siden oppstarten vokst til å bli en anerkjent leverandør av gode byggeprodukter i lokalområdet. Vi har fokus på kunden, og våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

GT-Bygg AS er din lokale forhandler på Notodden. Vårt firma har sentral godkjenning. I tillegg har vi dyktige underleverandører og samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering.

Vi er forhandler av Systemhus og kan tilby et bredt spekter av hus og hytter i alle stilarter og prisklasser. Systemhus er hele tiden i forkant med tilpasninger som gjør hverdagen bedre for våre kunder.

Vi hjelper deg i hele byggeprosessen; søknader, tomtetilpasning, energitiltak og tilpasninger av hus/hytte – dette er noe av det som skal gi deg en trygghetsfølelse, vi kaller det husbygging satt i System. Systemhus er bygget rundt konseptet Friske Hjem som vi er veldig stolte av. Et godt inneklima er et av våre hovedfokus når vi planlegger, og bygger våre boliger og hytter.

Relaterte artikler

Aurora fra Systemhus

Herskapelig klassiker ble Joachims drømmehjem

Joakim kom over et hus på sosiale medier på en busstur i Tyskland. Aurora het det, en herskapelig bolig med store vinduer og lyse, luftige rom. Og slik startet reisen mot drømmehuset på en busstur i Tyskland, og endte opp på Høgåsen i Notodden.

Våre ansatte

Geir Nyheim

Geir Nyheim

Daglig leder
GT-Bygg AS
Tom Gundersen

Tom Gundersen

Byggeleder
GT-Bygg AS

Kontakt oss

image placeholder