Hopp til hovedinnhold

Skjervøy Byggeservice AS

Om oss

Vår historie og erfaring gjør oss i stand til å håndtere et bredt spekter av byggeprosjekter, både nybygg og renovering. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder et mangfold av tjenester og kompetanse for å imøtekomme ulike behov. Vi forstår viktigheten av å levere kvalitetsarbeid som oppfyller og overstiger kundenes forventninger.

Ved å betjene flere kommuner i Nord-Troms gir Skjervøy Byggeservice AS lokalsamfunnene i området tilgang til profesjonell byggeekspertise. Vi er stolte av å være en ressurs for vårt lokalsamfunn og støtte utviklingen av bærekraftige og funksjonelle bygg.

Vårt samarbeid med Systemhus gir oss muligheten til å tilby boligløsninger som er kjent for kvalitet, effektivitet og tilpasningsdyktighet. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og levere skreddersydde løsninger som passer deres livsstil og preferanser.

For de som vurderer byggeprosjekter i Skjervøy, Kåfjord, Nordreisa eller Kvænangen, er Skjervøy Byggeservice AS klar til å være en pålitelig samarbeidspartner. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine bolig- eller renoveringsprosjekter og skape bærekraftige, komfortable og moderne bygg.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?