Brødrene Aursnes AS

Brødrene Aursnes AS

Brødrene Aursnes AS er en byggentreprenør som er forhandler av Systemhus og Saltdalshytta. Selskapet er lokalisert i Sykkylven, men markedsområdet er hele Sunnmøre. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring og kan ta på seg de fleste oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av bolig- og næringsbygg.

Vi kan tilby et bredt spekter av hus og hytter i alle stilarter og prisklasser. I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering. Vi har også egen elementfabrikk hvor vi produserer vegg- og takelementer.

Brødrene Aursnes AS har fått utmerkelsen årets Systemhus-forhandler og årets markedsfører i Systemhus. Selskapet har blitt kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv, og fått innsatsprisen av Sykkylven kommune.

Vår administrasjon

Vi i Brødrene Aursnes sitter på mye god kompetanse og har lang erfaring innen bransjen. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om din bolig- eller hyttedrøm. Skal du ha tak i noen i administrasjonen? Se kontaktinformasjon nedenfor. 

Relaterte artikler

Drømmehuset

Drømmehuset

Anette og Jogeir er begge fra Sykkylven. Etter å ha bodd fjorten år i Bergen, bestemte de seg for å bygge hus i hjembygden. Valget viste seg å være ganske enkelt. –Her får man mye for pengene, naturen er fantastisk og familien vår bor her. Ikke minst regner det mye mindre enn i Bergen, sier Anette.

Våre ansatte

Petter André Aursnes

Petter André Aursnes

Daglig leder
Brødrene Aursnes AS
Knut Henning Aursnes

Knut Henning Aursnes

Eiendomsutvikler / Styreleder
Brødrene Aursnes AS
Kristian Moe

Kristian Moe

Leder tømreravdeling
Brødrene Aursnes AS

Kontakt oss

image placeholder