Hopp til hovedinnhold

Aursnes Bygg AS

Om oss

Aursnes Bygg AS er en anerkjent byggentreprenør som spesialiserer seg som forhandler av Systemhus og Saltdalshytta. Selskapets hovedkontor er lokalisert i Sykkylven, men deres markedsområde omfatter hele Sunnmøre-regionen. Med et dedikert team av erfarne fagfolk, har Aursnes Bygg kompetansen til å håndtere et bredt spekter av oppdrag, inkludert nybygg, tilbygg og rehabilitering av både bolig- og næringsbygg.

 

Vi kan tilby et variert utvalg av hus og hytter som spenner over ulike stilarter og prisklasser. Selskapet har dyktige samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering, som sikrer at vi kan imøtekomme kundenes individuelle behov og ønsker. Vi har også egen elementfabrikk hvor vi produserer vegg- og takelementer.

 

Aursnes Bygg har blitt anerkjent for sin fremragende innsats og kvalitetstjenester. Selskapet har æren av å være årets Systemhus-forhandler og årets markedsfører i Systemhus. Deres engasjement og suksess har også blitt anerkjent av Dagens Næringsliv, som tildelte dem Gaselle-bedrift-prisen. Lokalsamfunnet har også hedret Aursnes Bygg ved å tildele dem innsatsprisen fra Sykkylven kommune.

 

Administrasjonen i Brødrene Aursnes sitter på betydelig kompetanse og lang erfaring innen byggebransjen. Vi oppfordrer interesserte kunder til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om deres bolig- eller hyttedrømmer. For å komme i kontakt med administrasjonen, vennligst se kontaktinformasjonen nedenfor. Aursnes Bygg AS er dedikert til å gjøre drømmene dine til virkelighet gjennom kvalitet, erfaring og pålitelighet.

 

 

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?