Byggmester Magne Fjellhaug AS

Byggmester Magne Fjellhaug AS

Bygger hus og hytter i Gjøvik og omegn

Byggmester Magne Fjellhaug AS har vært en ledende kraft i boligbygging og anleggsvirksomhet i Gjøvik og omegn siden 1999. Som dedikerte byggmestere og leverandører av Systemhus, er vi stolte av å tilby kvalitetsløsninger som reflekterer vår faglige dyktighet og dedikasjon.

Med 15 dedikerte ansatte driver vi en solid virksomhet som har etterlatt seg et spor av fornøyde kunder opp gjennom årene. Vårt engasjement for kvalitet og fokus på detaljer har blitt anerkjent, med en imponerende 2. plass på Prognosesenterets kundetilfredshetsmåling i 2022.

Vi spiller en avgjørende rolle i samfunnet ved å bidra til boligbygging og anleggsprosjekter. Vår evne til å opprettholde høye kvalitetsstandarder og skape tilfredse kunder er en anerkjennelse av vår dyktighet og dedikasjon til vårt arbeid.

Som stolte leverandører av Systemhus gir vi våre kunder muligheten til å velge blant forskjellige modeller som kan tilpasses deres behov og preferanser. Enten det er hus eller hytter, legger vi vekt på å skape boliger som gjenspeiler vår faglige stolthet og omsorg.

For de som vurderer å starte et byggeprosjekt i Gjøvik-området, er Byggmester Magne Fjellhaug AS den verdifulle samarbeidspartneren du søker. Vi er klare til å dele vår erfaring og ekspertise for å sikre at ditt prosjekt blir en vellykket og tilfredsstillende opplevelse. Kontakt oss i dag for å ta det første steget mot ditt drømmehjem!

 

Relaterte artikler

Byggmester Magne Fjellhaug

Gir deg drømmeboligen uten at du trenger å løfte en finger

Å kjøpe ny bolig er kanskje den største investeringen du noen gang kommer til å gjøre. Byggmester Magne Fjellhaug både tegner og bygger drømmeboligen for deg basert på dine ønsker og behov. Det eneste du trenger å gjøre, er å ta kontakt!
Systemhusprofilen Magne Fjellhaug AS: Kunden alltid først!

Systemhusprofilen Magne Fjellhaug AS: Kunden alltid først!

I flere år har Magne Fjellhaug AS i Gjøvik markert seg med gode resultater på kundetilfredshetsundersøkelsene, senest i den nyeste målingen for 2022. - Vi gjør alltid vårt beste for at kundene skal bli fornøyde. Når kunder kommer tilbake for at vi skal bygge hus til dem for andre gang, får vi den beste bekreftelsen på at vi gjør mye riktig, sier daglig leder Trond Fjellhaug.
Drømmehuset til familien Gjestvang bygget av Systemhus

Familien Gjestvang bygde drømmehuset

Da familien Gjestvang skulle bygge drømmehuset, sparte de ikke på noe. Sammen med Byggmester Magne Fjellhaug AS har de bygd et hus som fyller både ønskene og kravene paret hadde til det nye hjemmet.

Boliger til salgs

Funkis enebolig i rekke med flott mjøsutsikt! Solrikt og sentrumsnært i førstelinje mot Mjøsa!
Engelandsvegen 3 B og C, 2819, Gjøvik
fra 7 990 000,-
Selveier P-rom 138+

Kontakt oss

image placeholder