Hopp til hovedinnhold

Miljø Bygg AS

Miljø Bygg AS er et anerkjent byggefirma som opererer på Nord Jæren og i Ryfylke og har et mangfold av erfaringer i å håndtere varierte arbeidsoppdrag. Fra mindre vedlikeholdsarbeider til totalprosjektering av eneboliger, har Miljø Bygg AS et bredt spekter av tjenester som strekker seg fra idé til ferdig bygg.

Om oss

Selskapet har spesialisert seg på å bygge unike hus, tilbygg og hytter, med en klar visjon om å realisere kundenes unike visjoner. Miljø Bygg AS er dedikert til å være et byggefirma som ikke bare leverer byggverk av høy kvalitet, men også prioriterer å forstå og implementere kundens egentlige ønsker. Kommunikasjon er en nøkkelkomponent i deres tilnærming, og de legger vekt på å lytte til kundens behov og tilby løsninger som beriker prosessen, snarere enn å legge begrensninger.

I alle prosjekter har Miljø Bygg AS ambisjoner som matcher kundens sluttresultat. Med et rykte som et fleksibelt og løsningsorientert byggefirma setter de detaljene og det unike i fokus for å skape byggverk som skiller seg ut.

For alle som søker en byggepartner som verdsetter kvalitet, kommunikasjon og kundetilfredshet, ønsker Miljø Bygg AS dem velkommen til å utforske mulighetene og realisere sine byggeprosjekter sammen med et dedikert og erfarent team.

Velkommen til Miljø Bygg!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?