Hopp til hovedinnhold

Mestervilla AS

Velkommen til Mestervilla, ditt pålitelige valg for byggeprosjekter i Sandefjord! Vårt koselige kontor på Torp er åpent for alle som ønsker en hyggelig prat om drømmehuset sitt.

Om oss

Erfaring og etablert ekspertise 

Siden vår start i 2015 har Mestervilla levert kvalitetshåndverk og skapt fornøyde kunder. Med stolte 30 år i bransjen har våre erfarne medarbeidere bygget opp solid kompetanse. Vi utfører prosjekter med vårt dedikerte team og pålitelige underleverandører.

Allsidighet i oppdrag 

Vi trives med en variert arbeidshverdag, og vi tar på oss utfordringer fra både private kunder og næringsaktører. Vårt fokus spenner bredt, fra omfattende rehabiliteringer som takrehabilitering og våtromsoppussing til nybygg fra Systemhus. Vi er stolte av å realisere drømmen om arkitekttegnede hus og skape unike boliger som skiller seg ut.

Lokal Forankring Vår beliggenhet på Torp i Sandefjord gjenspeiler vår forankring i lokalsamfunnet. Vi kjenner området og dets unike utfordringer, og vi er dedikert til å levere skreddersydde løsninger som passer perfekt inn i miljøet.

Tjenester som speiler dine behov 

Mestervilla er din partner for nybygg fra Systemhus og har ekspertise i oppføring av arkitekttegnede hus. Vårt fokus på detaljer og høy kvalitet gjenspeiles i alt vi gjør. Enten du drømmer om et nytt hus, hytte, rehabilitering, påbygg eller tilbygg – vi er her for å gjøre din visjon til virkelighet.

Besøk oss på Torp, ta en kopp kaffe, og la oss snakke om ditt neste byggeprosjekt. Mestervilla AS – der kvalitet og erfaring møter dine byggebehov.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?