Hopp til hovedinnhold

Mesterbygg Nordby AS

Mesterbygg Nordby AS har et geografisk aktivitetsområde fra Strømstad til Oslo. Vårt nedslagsfelt er med hovedsatsning som entreprenør, byggmester og murermester.

Om oss

Mesterbygg Nordby AS påtar oss oppdrag som rene entreprenørprosjekter for både privat og offentlig sektor, samt byggmester- og murerprosjekter som ombyggings og rehabiliteringsarbeider på offentlige bygninger, borettslag, kjøpesentre etc., samt at vi besitter flere rammeavtaler på bygningsmessige tjenester i flere faggrupper.

Vår samlede arbeidstokk innehar et stort praktisk og teoretisk kunnskapsnivå.

Mesterbygg Nordby AS er et datterselskap av Mesterbygg Sarpsborg AS og nyter med dette godt av et samarbeid både når det gjelder kompetanse og arbeidskraft. Vi er stolte ansatte som sammen med våre faste underleverandører leverer totale løsninger for deg.

Mesterbygg AS har siden den forsiktige starten en augustdag i 2004 opparbeidet seg bred erfaring som totalentreprenør. Fra å være et rent byggmesterfirma de første årene, har firmaet utviklet seg til å bli en entreprenørbedrift som dekker flere felt og har ekspertise til å håndtere større byggeprosjekter. Vårt nedslagsfelt er med hovedsatsning som entreprenør, byggmester og murermester.

Vi er i dag ca. 50 ansatte og har et geografisk aktivitetsområde fra Strømstad til Oslo.

Våre håndverkere har stor fagkunnskap og erfaring og er meget dyktige i utførelsen av sitt håndverk. Mesterbygg AS legger stor vekt på kvaliteten på utførelsen av håndverket for at kunden skal kunne få det aller beste sluttprodukt.

Mesterbygg er også lærlingbedrift og vi setter stor fokus på opplæring av nye fagarbeidere. Siden begynnelsen har vi hatt flere lærlinger hvert år som har gått opp til svenneprøve i tømrerfaget, og mange av dem er i dag blant vår stolte håndverkerstyrke.

Vi bygger

  • Hytte
  • Enebolig
  • Rehabilitering

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?