Hopp til hovedinnhold

Material og Maling AS

Material og Maling AS er stolt over å være din pålitelige partner for byggeprosjekter på Hansnes. Som en veletablert byggevareforretning, har vi betjent vårt lokalsamfunn med dedikasjon og ekspertise siden 1985.

Om oss

Med vår sentrale beliggenhet på Hansnes Industriområde, har vi en ideell plassering med nær tilknytning til kai og fylkesvei 863.

Siden vår oppstart har vi utviklet oss til å bli en solid aktør i bransjen. Opprinnelig et ansvarlig selskap med to eiere, har vi gjennomgått endringer og omforminger for å tilpasse oss behovene i markedet. Fra og med oktober 2013 er vi stolt over å være eneeierdrevet av Bjørn Evensen, og med våre omtrent fem faste ansatte, samt vikarer, er vi klare til å betjene alle dine byggebehov.

Som stolte medlemmer av byggevarekjeden BYGGtorget siden 2000, leverer vi et bredt spekter av byggevarer, inkludert VVS, varme, ventilasjon, jernvarer, el-materiell, el-verktøy, fiskeredskaper, maling/belegg, rørdeler, og fritidsprodukter. Vårt omfattende utvalg gjør oss til din one-stop-shop for alt du trenger for ditt hus- eller hytteprosjekt.

Material og Maling AS har spesialisert seg på salg av byggevarer, men vi tar også på oss utfordringen med å levere hus og hytter. Enten du ønsker nøkkelferdige løsninger, byggesett eller skreddersydde prosjekter, kan vi tilpasse oss dine unike behov. Vi tilbyr også utleie av verktøy, maskiner og tilhengere, slik at du har alt du trenger for å håndtere prosjektet selv.

Med våre gode samarbeidspartnere innen tømring, gravemaskinentreprenører, ventilasjon, elektrisk installasjon og blikkenslager, kan vi garantere at ditt prosjekt blir utført med høy kvalitet og profesjonalitet. Utforsk våre kontorer, butikk, varmt- og kaldtlager, som totalt dekker ca. 600 kvm, i tillegg til vårt romslige utendørsområde. Hvis du ønsker en katalog med våre hus- eller hyttemodeller, er du velkommen til å ta kontakt. Vi ser frem til å bidra til suksessen av ditt byggeprosjekt!

Vi bygger

  • Hytte
  • Enebolig
  • Rehabilitering

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?