Hopp til hovedinnhold

LinkPro AS

LinkPro Bolig, en del av LinkPro-konsernet, er dedikert til regulering, utvikling og utbygging av boligfelt i egen regi. Med en solid og allsidig erfaring innen boligutvikling, søker vi å oppfylle ambisjonen om å levere "mye bolig for pengene". Dette realiseres gjennom høy standard, kvalitet, godt design og gjennomtenkte løsninger, uavhengig av målgruppe og prisklasse.

Om oss

Vårt kjerneprodukt er boliger som tilbys til privatkunder som ønsker seg en ny og moderne bolig. Vi engasjerer oss også i erverv av tomteområder, som vi deretter utvikler og bygger ut. I tillegg til å fokusere på tomte- og boligutvikling i selskaper der vi har eierandeler, påtar vi oss også oppdrag der vi tar ansvar for utviklings- og byggherrerollen på vegne av andre aktører.

LinkPro Bolig er drevet av en visjon om å skape verdifulle boliger som oppfyller forskjellige behov og preferanser. Uavhengig av om du er på jakt etter ditt første hjem eller en oppgradering, jobber vi hardt for å tilby løsninger som gir deg valuta for pengene.

Vi er stolte av våre innovative tilnærminger og evnen til å tilpasse oss dynamiske behov i markedet. Gjennom våre erfaringer og prosjekter har vi oppnådd anerkjennelse for å levere boliger som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Med et engasjert team og et sterkt fokus på kvalitet og design, ser vi frem til å skape enda flere banebrytende boliger for fremtiden. Ta kontakt med oss for å utforske mulighetene for din fremtidige bolig.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?