Hopp til hovedinnhold

Kvadratbygg AS

Kvadratbygg AS er stolte over å vere ein påliteleg aktør innan byggebransjen på Sunnmøre. Firmaet vart grunnlagt i 2001 og vårt team består av 13 dyktige medarbeidarar, alle med solid fagkompetanse, fagbrev og omfattande erfaring. Dette er ein avgjerande faktor for vår suksess og evnen til å levere kvalitet i alle våre prosjekt.

Om oss

Kvadratbygg AS, med base på vakre Sunnmøre, er eit anerkjent byggefirma som spesialiserer seg på Systemhus. Vi er stolt leverandør av eit breitt spekter av byggetenester, inkludert betongarbeid og tømrararbeid. Vårt hovudmål er å oppfylle di byggjedrøm, enten det er einebustad i eit prosjekt eller på di eigen tomt. Vi har alltid fokus på å utvikle løysingar i tett samarbeid med våre kunder. I tillegg til dette, har vi òg omfattande erfaring med påbygg og rehabilitering, og vi taklar utfordringar knytt til større bygg med kompetanse og profesjonalitet.

 

Vår historie:

Historien til Kvadratbygg går tilbake til 2001 då firmaet vart grunnlagt av fire dedikerte gründerar: Paul Jostein Vike, Harald Huldal, Rune Vike og Egil Vike. Vårt viktigaste mål har alltid vore å levere høg kvalitet og oppfylle våre kunders forventningar, samtidig som vi ønsker å skape eit godt arbeidsmiljø der våre tilsette har eit godt omdømme.

Kvadratbygg er stolte over å vere ein påliteleg aktør innan byggebransjen på Sunnmøre og ser fram til å fortsette å bygge framtidige drømmehus og prosjekter i samarbeid med våre kundar.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?