Hopp til hovedinnhold

Konsvikbygg AS

Velkommen til Konsvikbygg, din lokale ekspert på Systemhus i Lurøy og omkringliggende områder. Vi har stolt levert kvalitetsbygg siden 1980 og er forhandlere av Systemhus, samtidig som vi er en integrert del av byggevarekjeden Byggtorget.

Om oss

Erfaring og lokal forankring 

Med røtter som strekker seg tilbake til 1980 har Konsvikbygg AS vært en pålitelig aktør i Lurøy kommune. Vi er spesialisert i levering av byggevarer og oppføring av hytter, bolighus og næringsbygg. Vår lokale forankring gir oss inngående kjennskap til områdets spesifikke byggebehov og utfordringer.

Forhandler av Systemhus og Byggtorget

Som stolte forhandlere av Systemhus kan vi tilby et bredt utvalg av husmodeller som oppfyller høye kvalitetsstandarder. Samtidig er vi en del av Byggtorget, som gir oss tilgang til et omfattende spekter av byggevarer. Dette gjør oss i stand til å dekke alle dine behov for byggeprosjekter med en tydelig fokus på kvalitet.

Uformell Boligprat og Personlig Service

Vi inviterer deg til å ta kontakt for en uformell boligprat. Vårt erfarne team er klare til å diskutere dine ideer, behov og ønsker for ditt kommende byggeprosjekt. Hos Konsvikbygg AS er personlig service viktig, og vi er her for å gjøre din byggeopplevelse så smidig og hyggelig som mulig.

Ta det første skrittet mot ditt drømmehjem! Kontakt oss i dag, og la oss sammen skape det perfekte byggeprosjektet for deg!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?