Hopp til hovedinnhold

John Hagen AS

John Hagen AS bygger hytter fra Systemhus i Vestfold, Telemark og i Agder. Vi har erfaring og ekspertise innenfor hyttekonstruksjon og kan tilpasse oss kundenes behov og ønsker når det gjelder fjell- og fritidsboliger.

Om oss

 

John Hagen AS er en ren hytteforhandler, og er dermed spesialisert på å bygge hytter. 

Ved å betjene områdene Vestfold, Telemark og Agder, gir John Hagen AS kunder i disse regionene muligheten til å realisere sine hytteprosjekter. Dette gir også oss innsikt i regionale byggeforhold og lokale forskrifter. Vi er en lokal aktør og lokalisert i Telemark. Dette er en fordel for kunder som ønsker å samarbeide med en entreprenør som er godt kjent med lokale forhold. 

For de som vurderer å bygge en hytte i Vestfold, Telemark eller Agder, kan John Hagen AS være en verdifull samarbeidspartner med sin spesialisering i hyttebygging og tilknytning til Systemhus. Som dedikerte Systemhus-forhandlere er vi forpliktet til å levere kvalitetsløsninger som gir deg valgfrihet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er å gjøre din hyttedrøm til virkelighet ved å kombinere vår ekspertise med Systemhus' anerkjente design og bærekraftige løsninger.Enten du drømmer om en moderne fjellhytte eller en klassisk fritidsbolig, er John Hagen AS her for å gjøre din hytteopplevelse en glede fra start til slutt. Kontakt oss i dag for å starte reisen mot din drømmehytte.

Vi bygger

  • Hytte

Våre ansatte

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?