Hopp til hovedinnhold

Hus28

Hus 28 er dedikert til å skape unike hjem på Haugalandet, med et spesielt fokus på å forstå forskjellen mellom hus og hjem. For oss er et hjem ikke bare et fysisk byggverk, men et resultat av et nært samarbeid mellom husbygger og de som skal bo i huset.

Om oss

Hos Hus 28 handler det om å tilby løsninger og tjenester som gjør prosessen med å skape et hjem enklere og mer berikende, alt i samarbeid med kundene. Vi legger vekt på å utvikle nye tomter og boliger på Haugalandet, med hovedfokus på nøkkelferdig leveranse. Dette betyr at våre prosjekter ofte inkluderer nøye planlagte boliger på klargjorte tomter, slik at kundene kan rette oppmerksomheten mot farger og materialvalg i boligen, med støtte fra Hus 28 og våre samarbeidspartnere.

Hos Hus 28 er byggingen av et nytt hus ment å være en gledelig opplevelse. Vi tror på at hele prosessen skal være givende, fra valg av tomt til det øyeblikket du flytter inn i ditt nye hjem. Med et engasjert team og samarbeid med pålitelige partnere, streber Hus 28 etter å gjøre hvert trinn i byggeprosessen gøy og givende. Vi er ikke bare husbyggere; vi er medskapere av hjem, og vårt mål er å gi kundene et hjem som ikke bare oppfyller fysiske behov, men også skaper en følelse av tilhørighet og trivsel.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?