Hopp til hovedinnhold

H J Oftedal AS

H J Oftedal AS bygger hus og hytter i områdene Hå, Time, Klepp og Gjesdal i Rogaland. Vi holder til i Bryne i Rogaland, og bygger hus og hytter i nærliggende kommuner og områder. Dette gir oss en lokalt nærvær og kunnskap om regionale byggeforhold og forskrifter.

Om oss

H J Oftedal AS er leverandør av Systemhus sine bolig- og hyttemodeller. Systemhus er kjent for å tilby kvalitetsløsninger for boligbygging, og dette samarbeidet gir kundene muligheten til å velge blant forskjellige modeller som kan tilpasses deres behov og preferanser. Vi er behjelpelig med alt knyttet til pris og leveranse.

Bare ta kontakt for en uforpliktende boligprat! Det er en flott måte for potensielle kunder å få mer informasjon om prosessen, kostnader og mulighetene som er tilgjengelige når det gjelder å bygge et nytt hjem eller en hytte. 

For de som vurderer å bygge et hus eller hytte i områdene Hå, Time, Klepp eller Gjesdal i Rogaland, kan H J Oftedal AS være en verdifull ressurs og samarbeidspartner for å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer. 

Vårt dedikerte og erfarne team er klare til å veilede deg gjennom hele byggeprosessen, fra idé til ferdigstillelse. Vi legger vekt på personlig service og skreddersyr løsninger som reflekterer dine unike behov og ønsker. Med fokus på effektivitet og kvalitet sikrer vi at ditt nye hjem eller hytte blir en investering du vil glede deg over i årene som kommer.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?