Hopp til hovedinnhold

GT-Bygg AS

GT-Bygg AS bygger i Notodden, Kongsberg og store deler av Midt-Telemark. Selskapet ble etablert i 2010 og har siden oppstarten vokst til å bli en pålitelig leverandør av kvalitetsprodukter og tjenester innen byggebransjen i vårt lokalområde.

Om oss

Vårt fremragende omdømme skyldes vårt fokus på kundetilfredshet, profesjonalitet, og pålitelig levering i henhold til avtaler om tidspunkt og pris.

GT-Bygg AS er din lokale forhandler på Notodden. Vårt firma har sentral godkjenning, noe som bekrefter vår kompetanse og kvalifikasjoner i bransjen. I tillegg har vi et solid nettverk av dyktige underleverandører og samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering, som bidrar til å sikre kvaliteten og effektiviteten i byggeprosessen.

GT-Bygg AS er spesialisert i å tilby produkter fra Systemhus, noe som gir oss muligheten til å tilby et variert utvalg av hus og hytter i ulike stilarter og prisklasser. Systemhus er kjent for å være i forkant når det gjelder tilpasninger som gir kundene bedre løsninger for sine behov.

I tillegg til å tilby et bredt spekter av boliger og hytter, hjelper vi deg i hele byggeprosessen. Dette inkluderer hjelp med søknader, tomtetilpasning, implementering av energieffektive tiltak, og tilpasning av hus eller hytte for å imøtekomme kundens ønsker og behov. Dette er noe av det som skal gi deg en trygghet gjennom hele byggeprosessen, vi kaller det husbygging satt i System.

Systemhus er bygget rundt konseptet Friske Hjem som vi er veldig stolte av. Et godt inneklima er et av våre hovedfokus når vi planlegger, og bygger våre boliger og hytter.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?