Hopp til hovedinnhold

Fron Bygg AS

Fron Bygg AS er en anerkjent aktør som har gjort seg bemerket ved å bygge hus og hytter i hele Gudbrandsdalen. Med kontorer både på Lillehammer og på Vinstra er vi stolte av å dekke et bredt marked og tilby våre tjenester over et stort geografisk område.

Om oss

Vår tilstedeværelse i regionen gir oss muligheten til å betjene kunder fra ulike deler av Gudbrandsdalen og sikre at våre prosjekter er tilpasset lokale behov og ønsker. Fron Bygg AS er spesialisert på å bygge eneboliger, leiligheter, hytter, samt å håndtere service- og forsikringsoppdrag. Som en anerkjent forhandler av Systemhus i Gudbrandsdalen, er vi stolte av å tilby kundene våre et bredt spekter av boligløsninger. Vi har også et nært samarbeid med Gjensidige og de tre midtdalskommunene gjennom rammeavtaler, spesielt for vår dedikerte serviceavdeling.

I tillegg til våre boligprosjekter driver Fron Bygg AS en prosjektavdeling som påtar seg anbudsprosjekter for både offentlige og private byggherrer. Vi kan skilte med egne ressurser innen betong-, stål- og tømrerarbeider, noe som gjør oss i stand til å levere omfattende og kvalitetsbevisste løsninger til ulike typer prosjekter.

Ved å velge Fron Bygg AS som din samarbeidspartner, får du ikke bare tilgang til ekspertisen og erfaringen vår, men også en dedikert tilnærming som setter kundetilfredshet og kvalitet i fokus gjennom hele byggeprosessen. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om ditt neste byggeprosjekt, og la Fron Bygg AS være din pålitelige partner for å realisere boligdrømmene dine.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?