Hopp til hovedinnhold

Fagbo AS

Fagbo AS er en pålitelig aktør i byggebransjen på Vegårshei, og vi har et solid rykte for seriøst og grundig arbeid.

Om oss

Siden starten i 2016 har vårt hovedmål vært å bygge hus, leiligheter og fritidsboliger for salg, samtidig som vi tilbyr tømrertjenester i nærområdet. Vi har bygd opp et godt omdømme basert på håndverkskvalitet og dedikasjon til å levere gode resultater.

I løpet av 2021 omsatte vi tomter, boliger og fritidsboliger for omtrent 17 millioner kroner, og våre jevnlige suksesser gir våre kunder trygghet. Det betyr at du, som vår kunde, har et pålitelig selskap i ryggen, klart til å håndtere eventuelle utfordringer som måtte oppstå underveis.

Vår hovedvirksomhet fokuserer på utvikling og salg av boliger i Vegårshei, en kommune som stadig utvikler seg. Vårt kontor, lokalisert her, er mer enn bare et administrativt senter. Det er også et sted der vi kan hjelpe deg med alt fra tegninger og prosjektering til verdifulle råd og tips for å gjøre ditt nye hjem så perfekt som mulig.

Velg Fagbo AS som din pålitelige samarbeidspartner for byggeprosjekter. Vi setter kvalitet, pålitelighet og din totale tilfredshet i fokus, og vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehjem. Med et dedikert team av erfarne fagfolk står vi klare til å levere prosjekter av høyeste standard, skreddersydd etter dine behov og ønsker.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?