Hopp til hovedinnhold

Byggservice AS

Byggservice AS har vært en pålitelig aktør innen byggebransjen siden oppstarten i 1986. Med over 34 års erfaring har vi opparbeidet oss solid kunnskap og kompetanse som kommer våre kunder til gode. Vi er stolte av å være en velrenommert byggentreprenør med evnen til å utføre alle typer grunn-, betong- og tømrerarbeid i Florø, Bremanger, Naustdal og videre.

Om oss

Med en dedikert stab på over 30 høyt kvalifiserte og entusiastiske medarbeidere har vi gjennom årene utført en rekke varierte oppdrag. Vårt tjenestespekter spenner fra oppføring av forretningsbygninger og offentlige bygg til kaianlegg, mini-småkraftverk, betongdemninger og betongarbeid for ulike bygg.

Vi betjener oppdragsgivere innenfor ulike sektorer, inkludert offentlige etater, næringsvirksomheter og private aktører. Vi er stolte over vårt mangfoldige klientell og tilpasser våre tjenester for å imøtekomme de unike behovene til hver enkelt kunde.

Geografisk sett opererer vi på hele Vestlandet, men vår fokuserte innsats er spesielt rettet mot lokalsamfunnet i Kvinnherad kommune og nærliggende områder. Vi setter pris på å kunne bidra lokalt og støtte utviklingen av de omkringliggende samfunnene gjennom vårt arbeid.

Som en etablert og erfaren aktør i byggebransjen er Byggservice AS dedikert til å levere høykvalitetsarbeid som oppfyller og overstiger forventningene til våre kunder. Vi ser frem til å fortsette å være en pålitelig samarbeidspartner for alle byggeprosjekter i Florø, Bremanger, Naustdal og videre.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?