Hopp til hovedinnhold

Byggproffen Bodø AS

Byggproffen Bodø AS, et selskap som ble etablert i 2009 av byggmesterne Eivind Nyhagen, Geir Arne Pedersen og Per Frode Nicolaisen, har vokst fra å være en beskjeden oppstart til å bli en betydelig aktør innen byggebransjen i Bodø. Fra begynnelsen har bedriften hatt som hovedmål å levere kvalitetsprodukter som gir stor tilfredshet blant kundene.

Om oss

Med en stadig økende stab som nå teller 30 ansatte, inkludert en tømreravdeling med 16 ansatte og hele seks lærlinger, har Byggproffen Bodø AS gjort satsingen på lærlingeordningen til en sentral del av sin utviklingsstrategi. Dette understreker ikke bare selskapets engasjement for bransjeutvikling, men også deres dedikasjon til å investere i og dyrke fremtidens fagfolk.

Selv om selskapet opprinnelig startet som en ren tømrerbedrift, har det utvidet sitt tjenesteområde ved å inkludere en dedikert betongavdeling. Med to ansatte som spesialiserer seg innen betongarbeid, leverer Byggproffen Bodø AS tjenester over hele Nordland. Denne strategiske diversifiseringen viser selskapets evne til å tilpasse seg bransjens behov og tilby et bredere spekter av byggetjenester.

Byggproffen Bodø AS fortsetter å opprettholde sitt løfte om å levere kvalitet med stolthet. For de som ønsker å bli en del av dette fremadstormende laget, oppfordres interesserte parter til å ta kontakt med daglig leder for en uforpliktende samtale og nærmere innsikt i selskapets visjon og verdier.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?