Hopp til hovedinnhold

Byggfokus AS

Byggfokus AS er forhandler av Systemhus i Drammen, Lier, Øvre Eiker og Asker og er totalleverandør av boliger og næringsbygg. Byggfokus AS bygger hus fra katalogen til Systemhus eller skreddersøm etter kundens eget ønske.

Om oss

Funkishus, herskapelige hus, moderne hus eller klassiske hus. Uansett om du kommer med skisser på et ark eller ferdige tegninger vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg med gjennomføringen av ditt byggeprosjekt og sørge for at din boligdrøm blir oppfyllt!

Bedriften ble etablert i 2011 og vi har i dag ca. 25 ansatte. Vi har lang og bred erfaring som totalentreprenør i mange typer byggeprosjekter, og har de siste årene levert blant annet eneboliger, flermannsboliger, omsorgsboliger og lagerbygg.

På vårt hovedkontor i Hokksund sitter en dedikert gjeng og følger opp EAT-kundene. Vår boligkonsulent Lars Christian følger kunden tett opp fra første kontakt på telefon eller e-post til prosjektet er fullført. Vi strekker oss langt for å møte kundens ønsker, og er svært fleksible både når det gjelder planløsning, interiør og materialvalg.

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet på alle våre prosjekter. En dyktig gjeng med tømrere står på hver dag for at kunden skal få et bra sluttprodukt!  

Byggfokus AS er godkjent lærebedrift, og vi har til enhver tid 3-4 lærlinger hos oss.

Besøk gjerne vår nettside for å lese mer om oss og se på våre referanseprosjekter.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?