Hopp til hovedinnhold

Byggevaren Byrkjelo AS

Byggevaren Byrkjelo AS ble stiftet i 2010 og har etablert seg som en pålitelig leverandør av byggetjenester og -materiale i Byrkjelo og omkringliggende områder. I tillegg til å bygge hus og hytter tar vi i samarbeid med Re-Bygg enkle tegneoppdrag på data, hjelp til byggesøknader og kan formidle kontakt med arkitekt. 

Om oss

Tjenester som tilbys av Byggevaren Byrkjelo AS:

- Hus- og hyttebygging: Vi har lang erfaring med å bygge både bolighus og hytter. Vi har dyktige håndverkere som kan håndtere alle aspekter av byggeprosjektet, fra grunnarbeid til ferdigstillelse.

- Tegnearbeid på data: Vi tilbyr tegneoppdrag på data, noe som betyr at vi kan hjelpe kundene med å lage planer for sine byggeprosjekter. Dette er en verdifull tjeneste for å sikre at alle detaljer blir tatt i betraktning før byggingen starter.

- Hjelp med byggesøknader: Byggevaren Byrkjelo AS har kunnskap om de lokale byggeforskriftene og kan bistå kundene med å utarbeide og sende inn nødvendige byggesøknader. Dette hjelper kundene med å unngå unødvendige forsinkelser i byggeprosessen.

- Arkitekontakt: Hvis kundene ønsker mer spesifikke og kreative designløsninger, kan Byggevaren Byrkjelo AS formidle kontakt med arkitekter som kan hjelpe med å utvikle skreddersydde byggeprosjekter.

- God service og konkurransedyktige priser: Et av hovedfokusene til Byggevaren Byrkjelo AS er å tilby førsteklasses kundeservice. Vi streber etter å forstå kundenes behov og ønsker for deres byggeprosjekter og jobber hardt for å oppfylle dem. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige priser, noe som gjør oss til et attraktivt valg for både private og næringskunder.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?